سوپ شیر

سوپ شیر که با نام سوپ سفید هم معروف است یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که بیشتر برای مجالس و مهمانی های رسمی سرو می شود. سوپ به خاطر فواید بسیاری که دارد همیشه مورد توجه ایرانیان است امروز با دستور پخت و طرز تهیه سوپ شیر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سوپ شیر

جو پرك: 100 گرم، خيسانده

هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده

كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز

آب مرغ: 3 پيمانه

كره: 60 گرم

آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري

شير: نيم ليتر

خامه: 100 ميلي‌ليتر

جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل: به ميزان لازم

قارچ: 250 گرم

دستور پخت

درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ،وپیاز وبرنج و جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید ودر اخر کشک در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید. نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

نکات مهم

  1. سوپ شیر بدون خامه هم تهیه می شود و برای افرادی که دوست ندارند غذای چرب بخورند مفید است.
  2. هرچند که قارچ فواید زیادی دارد و خیلی ها سوپ شیر با قارچ را دوست دارند ولی اگر تمایلی به قارچ ندارید می توانید آن را حذف کنید ، ولی بودن قارچ غذای شما را خوشمزه و بر فواید آن خواهد افزود.
  3. شما می توانید از آب مرغ یا خود مرغ استفاده کنید اگر خواستید از آب مرغ استفاده کنید : در هنگام تهیه خوراک مرغ و سایر غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند، می توانید از آب آن (در صورتیکه رب گوجه نداشته باشد) برای تهیه سوپ شیر استفاده کنید.
  4. شیر باید داغ باشد تا سوپ شما را نبرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *