سالاد سزار

سالاد سزار از معروف ترین سالادهای ایتالیایی است که چند وقتی است در ایران بسیار محبوب و پر طرفدار است. امروز طرز تهیه این سالاد خوشمزه که بسیار سریع نیز حاضر می شود را به شما خواهیم گفت.

مواد لازم برای تهیه ی سالاد سزار با مرغ 

  • ۲ عدد نان تست برشته
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ۲ عدد سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۱ عدد کاهوی بزرگ
    مواد لازم برای تهیه ی سس سالاد سزار با مرغ 
  • ۱ حبه سیر
  • ۲ عدد تن ماهی
  • ۱ قطعه متوسط پنیر پارمژان
  • ۵ قاشق سوپ خوری سس مایونز

طرز تهیه سالاد سزار

ابتدا باید فیله های مرغ را آبپز کنیم. بهتر است برای گرفتن بوی گوشت مرغ یک پیاز یا مقداری زردچوبه داخل آب آن بریزیم تا بوی مرغ را بگیرد. پس از اینکه فیله های مرغ کاملا پخت و آماده شد ، باید سس سالاد را تهیه کنیم. برای این منظور یک کاسه متوسط انتخاب می کنیم.

۱ عدد از سیر ها را داخل کاسه با رنده بسیار ریز رنده می کنیم. سپس سس مایونر ، سس خردل ، آبلیمو ، ۲ قاشق پنیر پارمیزان و فیله مرغ ( در صورت تمایل می توانید مرغ را ریش ریش کنید ) را به کاسه اضافه می کنیم. بعد از آن نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

پس از اینکه سس آماده شد آنرا درون یخچال قرار می دهیم. در این مرحله روغن زیتون را در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس سیر باقیمانده را در تابه رنده می کنیم. صبر می کنیم رنگ سیر طلایی شود سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم.

در این مرحله باید از قبل نان های تست را به صورت مربع شکل کوچک خرد کرده باشیم. پس از برداشتن تابه از روی حرارت سریعا نان های تست خرد شده را داخل تابه می ریزیم و با روغن زیتون و سیر مخلوط می کنیم به طوری که روغن زیتون به تمامی نقاط نان ها برسد.

حالا کاسه مورد نظر برای سالاد را بر میداریم و کاهو را به صورت متوسط ( نه خیلی ریز نه خیلی درشت ) در آن خرد می کنیم. سس سالاد را از یخچال خارج می کنیم و روی کاهوها می ریزیم. سپس نان های تست مخلوط شده با روغن زیتون را اضافه می کنیم.

در این مرحله پنیر پارمیزان را روی سالاد می ریزیم. سپس پودر گردو را روی تمام سطح سالاد سزار می پاشیم. در صورتی که فیله مرغ در دسترس نداشتید می توانید از تخم مرغ آبپز هم در مخلوط سالاد سزار خود استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *