املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از ساده ترین املت ها در میان انواع املت ها چون املت ایتالیایی و املت اسپانیایی و … می باشد که معمولا غذای مناسبی برای صبحانه به شمار می رود. این املت بسیار راحت و با تخم مرغ و نمک و فلفل و کره طبخ می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه املت فرانسوی را ارائه می دهیم.

مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد

کره 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

مواد اختیاری
( سبزیجاتی مانند کدو٬ قارچ ٬ گوجه و یا شوید و ….)
کدوها باید نازک حلقه حلقه شوند و کمی سرخ شوند
قارچ باید تفت داده باشد
گوجه باید ریز خرد شده باشد

طرز تهیه املت فرانسوی

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و با همزن آنها هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود (یا با چنگال هم بزنید) و نمک و فلفل به مقدار سلیقه شخصیتان روی تخم مرغ ها بپاشید و هم بزنید (اگر دوست دارید میتوانید سوسیس تفت داده یا کالباس ورقه ای نیز داخل آن بریزید)سپس تابه کوچکی را روی اجاق بگذارید و کره را درون تابه بیندازید و زیر شعله را زیاد کنید

کره را به تمام تابه بمالید حتی دیواره های آن تا کاملا کره ذوب شود.پس هنگامی که کره کف کرد و کف سپس فرونشست مایع را داخل تابه بریزید و روی آن را با چنگال هم سطح کنید.و برای آنکه مایع املتِ فرانسوی به تابه نچسبد دسته تابه را بگیرید و منظم تابه را عقب و جلو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *